Uncategorized

XIROC A PALESTINA

Aquest estiu alguns membres del Casal de Joves Xiroc vàrem anar a fer un projecte sobre participació juvenil a Palestina. Després de recopilar tota la informació que vam rebre i ordenar tot el material que vam gravar i fotografiar ja podem oferir-vos una xerrada sobre la nostra experiència allà.

A partir de les 19’00 i fins l’inici de la xerrada a les 20’00 podreu fer un volt pel local i fer un beure mentre observeu la nova exposició de fotografies del punt de la trobada. La xerrada serà fins aproximadament les 22’30 (amb reportatge de vídeo inclòs) i en acabat, l’assemblea de Casal us haurem preparat un deliciós sopar palestí. Tenim pensat també posar una mica de musiqueta al final de tot i fer una petita festa.

Les notícies que ens estan arribant aquests dies sobre la situació de guerra semi-oberta que estan patint a la franja de Gaza són esgarrifants. Aquestes activitats són realment importants per la difusió i el coneixement de la situació que pateixen els que viuen allà. Tota la gent que vàrem conèixer durant el viatge van dipositar una esperança en nosaltres: que duguéssim el nostre missatge allà on vivim perquè la gent no s’oblidi de què està passant.

L’any passat va ser el Sàhara i aquest és Palestina. Recordeu, a les 19’00 al Casal de Joves Xiroc C/Ali Bei 104!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s