Uncategorized

LA REVOLUCIÓ VHS2.0

Aquest curs 2012-13 ha aribat al barri del Fort Pienc la Revolució VHS2.0!

El grup estable del Casal de Joves Xiroc que es dedica a la programació de pel·lícules ha fet un rentat de cara amb l’objectiu de fer les activitats més participatives. Això no vol dir que a partir d’ara les pel·lícules siguin interactives, sinó que les projeccions siguin fruit de la decisió de totes les participants.

COM?

Cada mes es proposarà un seguit de directors que haurem de votar entre totes. Com que l’activitat es fa dos cops al mes la comissió triarà la primera pel·lícula projectada del director guanyador de l’enquesta. La segona la decidirem altre cop votant en una enquesta. De moment, a causa dels mitjans tècnics, només es podrà votar a les enquestes del facebook. Més endavant serà accessible per a tothom aquí mateix.

PER QUÈ?

Com ja hem dit volem que l’activitat la construïm conjuntament la comissió i les consumidores. Aprofitant, doncs, la tecnologia 2.0 podrem organitzar activitats més participatives! Si teniu cap proposta no dubteu a dir-nos-la ja sigui a través del Facebook, twitter o via mail.

Després de la primera votació ja tenim a punt la pel·lícula d’aquest diumenge: Jackie Brown, del mateix Tarantino. Si voleu saber-ne una mica més cliqueu aquí, i si voleu fer una mica de tast no us perdeu el trailer!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s